regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerkdienst
ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUSKERK
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Koorconcert: St. Paul’s Cathedral London

18 juli 2023 - 20:15 uur

Dit jaar staat in het teken van 800 jaar Hanzeverbond. De Stichting Lebuinusconcerten heeft een concertserie samengesteld die de bezoekers meeneemt langs de handelsroutes van de Hanze naar alle windstreken.

Op 18 juli zal het jongenskoor van St. Paul’s Cathedral in Deventer een concert geven. St. Paul’s Cathedral is een van de bekendste kerken van Engeland. In St. Paul’s heeft onder meer het huwelijk van Charles & Diana plaatsgevonden. Veel van de belangrijke Engelse uitvaarten waren ook in deze kerk, denk aan die van bijvoorbeeld Winston Churchill. Het koor van St. Paul’s heeft bij elk van deze momenten gezongen en nu mogen we het koor in de Lebuinuskerk van Deventer ontvangen.

Het koor zal een gevarieerd programma laten horen. Van werk van de zestiende eeuwse componist Tomas Luis de Victoria tot werk van de hedendaagse componisten Cecilia McDowall en James Macmillan.

Het concert vindt plaats op dinsdag 18 juli 2023 en begint om 20:15 uur. Er is een pauze. Kaarten zijn te koop via www.stpaulstour.nl

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten