GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

Informatie voor standhouders

We hopen in 2022 weer een kerstmarkt te kunnen houden in de Lebuinuskerk. Het evenement staat gepland voor 8 t/m 11 december 2022.

Wij zullen te zijner tijd onze bekende standhouders een uitnodigingsbrief sturen. Wij nodigen eventuele nieuwe standhouders uit zich te melden. Dat kan door een e-mail met daarin een presentatie te sturen naar kerstmarkt@lebuinuskerk.nl. Wie weet zien we elkaar in december op de grootste en sfeervolste overdekte kerstmarkt van Nederland in Deventer.

De kerstmarkt wordt, namens de SEL (Stichting Erfgoed Lebuinuskerk), georganiseerd door de kerstmarktcommissie die bestaat uit vrijwilligers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met koster Marco Heemskerk, facilitair manager van het gebouw, via het kerkelijk bureau van de Lebuinuskerk.