regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerkdienst
ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUSKERK
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Reguliere openingstijden kerkgebouw

De Lebuinuskerk is vanaf woensdag 26 januari weer geopend voor toeristisch en recreatief bezoek. De kerk is te bezoeken tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

Reguliere openingstijden kerkgebouw:
Laagseizoen (1 november tot 1 april)

Maandag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur

Hoogseizoen (1 april tot 1 november)
Maandag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur

Op zon- en feestdagen is de kerk niet open voor bezichtiging.

In verband met een evenement, opbouw van een evenement of onderhoudswerkzaamheden kunnen de openingstijden afwijken. Op sommige dagen is de kerk zelfs helemaal niet toegankelijk voor bezichtiging. Actuele informatie hierover vindt u in de rechterkolom op deze pagina.

Soms is de kerk wel toegankelijk, maar alleen tegen betaling in verband met een evenement. Zie hiervoor het overzicht van agenda.

Elke zondagochtend om 10:00 uur is in de Lebuinuskerk een eredienst. Meer informatie daarover is ook te vinden bij agenda.

Openingstijden Lebuinustoren

Met het ingaan van de wintertijd is het seizoen waarin de Lebuinustoren beklommen kan worden helaas ten einde gekomen. De toren gaat op zaterdag 2 april 2022 weer voor het eerst open.

Afwijkende openstellingen Lebuinuskerk

De Lebuinuskerk is maandag 7 februari en dinsdag 8 februari gesloten voor toeristisch bezoek. Beide dagen zijn in de kerk opnames voor het televisieprogramma Nederland Zingt van de EO.

Overige activiteiten: kijk voor meer informatie naar de agenda.