Opening
WELKOM OP DE KERSTMARKT LEBUINUSKERK
Kerstballen
GENIET VAN DE SFEER
Kerstmarkt
MEER DAN 50 MARKTKRAMEN
concerten_slide
LIVE MUSIC
OVErdekt
OOK OVERDAG EN LEKKER OVERDEKT
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Kerstmarkt

Met veel plezier melden we dat op 8 t/m 11 december 2022  (tijdens het Deventer Dickens weekend) de Lebuinus Kerstmarkt weer plaatsvindt. Dit jaar hebben we weer een prachtig aanbod van kramen in een sfeervolle Lebuinuskerk. Ook hebben we een mooi muzikaal aanbod geprogrammeerd van kerstkoren tot big bands en van straatartiesten tot dansgroepen. We bakken weer traditioneel onze “Lebuinuskniepertjes” en ook onze kerst cateraar Parkcafé Mees draagt zorg voor de inwendige mens op diverse terrasjes in de kerk.

Kerstmarkt een ruim aanbod.

De Lebuinus Kerstmarkt biedt ruim 50 stands  met een gevarieerd aanbod aan eigentijds en sfeervolle (kerst)producten. Ook vind je er culinaire streek producten en delicatessen. De van zichzelf al karaktervolle Lebuinuskerk wordt daarbij sfeervol verlicht.  En wie kent hem niet? De prachtige grote kerstboom op het Hoogkoor met duizenden lichtjes. De kerstmarkt trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is een feest voor jong en oud.

opening kerstmarkt

Early birds kunnen op donderdag 8 december al om 12.00h in de kerk terecht. Maar mis ook niet het officiële openingsmoment om 14.00h. door ds. Wim de Jong, een nieuw gezicht in de Lebuinus ! kwartet de Xmas Busquitos  trapt het muziekprogramma af met een vrolijke mix van ritmische swing en jazzy kerstklassiekers. https://www.xmasbusquitos.com

De Lebuinus Kerstmarkt komt mede tot stand met hulp van de volgende bedrijven, dit jaar zijn dat Ten Kate, Soundwave, van Brinkrink Partyverhuur, Park café Mees  en het SDBM

Ingang van de kerstmarkt

Met de herinrichting van het plein rondom de kerk heeft de ingang bij de toren zijn allure weer terug. We heten dit jaar iedereen weer welkom bij de hoofdingang, de 2 grote rode deuren bij de toren op het mooiste plein van Deventer.

©Sander Korvemaker