Opening
OVErdekt
OOK OVERDAG EN LEKKER OVERDEKT

Kerstmarkt

Met veel plezier melden we dat op 14 t/m 17 december 2023 (tijdens het Deventer Dickens weekend) de Lebuinus Kerstmarkt weer plaatsvindt. Dit jaar hebben we weer een prachtig aanbod van kramen in een sfeervolle Lebuinuskerk. Ook hebben we een mooi muzikaal aanbod geprogrammeerd van kerstkoren tot big bands en van straatartiesten tot dansgroepen. We bakken weer traditioneel onze “Lebuinuskniepertjes”  en trekken onze Lebuinus gluhwien en ook onze kerst cateraar Parkcafé Mees draagt zorg voor de inwendige mens op de diverse terrasjes in de kerk.

Kerstmarkt een ruim aanbod.

De Lebuinus Kerstmarkt biedt ruim 60 stands  met een gevarieerd aanbod aan eigentijds en sfeervolle (kerst)producten. Ook vind je er culinaire streek producten en delicatessen. De van zichzelf al karaktervolle Lebuinuskerk wordt daarbij sfeervol verlicht.  En wie kent hem niet? De prachtige grote kerstboom op het Hoogkoor met duizenden lichtjes. De kerstmarkt trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is een feest voor jong en oud. dit jaar wordt de 35ste editie gevierd en pakken we weer flink uit.

opening kerstmarkt

Early birds kunnen op donderdag 14 december al om 12.00h in de kerk terecht. Maar mis ook niet het officiële openingsmoment om 14.00h. dit jaar zijn we bezig met wel een hele speciale gast!

De Lebuinus Kerstmarkt komt mede tot stand met hulp van de volgende bedrijven, dit jaar zijn dat Ten Kate, Soundwave, van Brinkrink Partyverhuur, Park café Mees  PHB en het SDBM

Ingang van de kerstmarkt

Met de herinrichting van het plein rondom de kerk heeft de ingang bij de toren zijn allure weer terug. We heten dit jaar iedereen weer welkom bij de hoofdingang, de 2 grote rode deuren bij de toren op het mooiste plein van Deventer.