Overzomeren/Overwinteren: op weg naar Kerstmis

25 november 2022 - 10:00 - 12:30

Overzomeren/Overwinteren: Op weg naar Kerstmis

De commissie Oz/Ow binnen de taakgroep pastoraat van de Protestantse Gemeente Deventer zorgt voor een creatief, interessant en gezellig jaarprogramma voor iedereen die mee wil doen.

Op weg naar Kerstmis

Wanneer: vrijdag 25 november 2022 van 14.00 uur – 16.00 uur.

Waar: Van Vlotenhof

Er staat een mooi muzikaal programma gepland met het koor Doré Dubbel Kwartet. We horen onder meer Christmas Carols. We sluiten deze laatste activiteit van Overzomeren/Overwinteren van dit jaar af met een hapje en een drankje.

De eigen bijdrage is 5 euro. Graag gepast betalen op de dag zelf.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook wilt afmelden wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

opgeven

Meer informatie en opgave bij Phia Boon

Telefoonnummer: 0570-631695 (na 18.00u)
E-mail: phia.boon@lebuinuskerk.nl

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is 5 euro. Graag gepast betalen op de dag zelf.