regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerstnacht 2023
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK en BEWONDER
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Kinderkerst 2023
DE LEBUINUS IS ER VOOR JONG EN OUD
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Dagtocht Twente

-

Dagtocht Twente

Per touringcar gaan we vanaf Het Open Hof naar het Veenmuseum net boven Vriezenveen. Daar worden we ontvangen met koffie en krentenwegge, krijgen een rondleiding, met o.a een filmpje, en een rondtoer met het smalspoorbaantje door een stukje oud verveningsgebied, waar diverse oude gebouwtjes te bekijken zijn. Daarna gaan we via een mooie route naar Marle, waar we een lunchbuffet krijgen bij het Blikkenmuseum. Ook is er gelegenheid om de 2000 nostalgische blikken te bekijken, voor we weer op huis aangaan. Eigen bijdrage 25,00 euro p.p. Wie vervoer nodig heeft naar en van Het Open Hof kan dat aangeven op het aanmeldingsformulier. Wie wil rijden en anderen mee kan nemen; ook graag aangeven!

Onderdeel van programma Overzomeren 2018

Net als in de winter wordt er In de zomer iedere twee weken een activiteit georganiseerd, voor wie zin heeft om samen met anderen iets leuks te ondernemen. Je hoeft geen lid van de kerk te zijn om mee te doen. De activiteiten zijn meestal gratis, deels betaald uit de opbrengst van de verkooptafel met 2ehandsspullen, die in de zomermaanden in de kerk staat opgesteld en deels uit het (beperkte) budget van de Taakgroep pastoraat. Een gift is altijd welkom, alleen bij de dagtocht wordt een financiële bijdrage gevraagd. Maar geld hoeft voor niemand een probleem te zijn om mee te gaan. ( Overleg dan even met uw predikant.)

De verkooptafel

Let op! Vanaf 4 juni wordt de Overzomertafel opgebouwd. Op zondag 10 juni is die voor het eerst officieel open. Maar……… Spullen om te verkopen hebben we voorlopig genoeg. Zo gauw er een tekort ontstaat aan koopwaar in de loop van deze zomer, zal er een oproep gedaan worden in kerkblad en zondagsbrief. We hebben wel vrijwilligers nodig voor een aantal dagen om de verkooptafel te bemensen in juli en augustus.U kunt zich hiervoor schriftelijk of mondeling aanmelden vanaf 10 juni bij de Overzomertafel.

De activiteiten

  • Naam activiteit: Dagtocht Twente
    Startdatum en tijd: 8 October 2018 09:30
    Einddatum en tijd: 8 October 2018 17:00
    Locatie: Het Open Hof