Opening
WELKOM OP DE KERSTMARKT LEBUINUSKERK
Kerstballen
GENIET VAN DE SFEER
Kerstmarkt
MEER DAN 50 MARKTKRAMEN
concerten_slide
LIVE MUSIC
OVErdekt
OOK OVERDAG EN LEKKER OVERDEKT
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

34e editie Kerstmarkt Lebuinuskerk Deventer

DE KERSTMARKT LEBUINUSKERK IN DEVENTER IS AFGELAST!

De kerstmarkt in de Lebuinuskerk kan voor het tweede jaar op rij niet doorgaan.

Vanwege de coronaontwikkelingen is het niet verantwoord om de kerstmarkt door te laten gaan. Het bestuur van de kerstmarkt heeft dit in overleg met de koster van de kerk (Marco Heemskerk) besloten.

“Tot ruim een week geleden hadden we nog goede hoop dat er dit jaar een kerstmarkt kon worden georganiseerd. Maar de ontwikkelingen van de afgelopen dagen brengen ons tot dit trieste besluit. We kunnen het ons niet permitteren om mensen in een onveilige situatie te brengen”, aldus Marco Heemskerk.

De koster vervolgt: “Het bestuur had allerlei maatregelen genomen om deze editie ‘corona-proof’ te maken. We zijn een doorstroomomgeving en hebben volop ruimte waar mensen zich kunnen bewegen. Maar we lopen ook het risico dat er op een bepaald moment te veel mensen in de kerk zijn of dat bijvoorbeeld standhouders zich onveilig voelen.”

Iedereen had zich er enorm op verheugd: vrijwilligers, standhouders, muzikanten, onze leveranciers en natuurlijk onze vaste bezoekers. Het niet door laten gaan van de kerstmarkt is de enige juiste keuze op dit moment.

We richten ons voor nu op de volgende editie. Die staat gepland voor 8 t/m 11 december 2022!