DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

Onze missie

Wij willen verbindingen tot stand brengen tussen cultureel geïnteresseerde mensen uit Deventer en omstreken. Om dat te bewerkstelligen organiseren wij concerten in de monumentale Lebuinuskerk. Hierbij streven wij naar een programmering van onderscheidende culturele signatuur die gericht is op een brede kring van muzikaal belangstellenden, waarbinnen zowel professionals, amateurs, volwassenen en kinderen worden aangesproken.

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert tijdens de Covid-19 pandemie iedere vrijdagavond om 19:00 uur lezingen en concerten die live worden uitgezonden. De stichting grijpt de concerten ook aan om lokale musici financieel te ondersteunen. Luisteraars kunnen een gift overmaken via het donatieformulier hieronder. Kirstin Gramlich: “Veel musici hebben geen inkomsten meer, wij willen vanuit de Stichting graag een bijdrage leveren om deze vakgenoten te ondersteunen.”

Maak hier uw donatie over

U kunt uiteraard ook rechtstreeks uw gift overmaken op het rekeningnummer NL97 RABO 0377 7037 96 t.a.v. Stichting Lebuinusconcerten onder vermelding van ondersteuning lokale musici.