Geef  VANDAAG,
voor de kerk van MORGEN

Doet u ook mee?

Onze missie

Wij willen verbindingen tot stand brengen tussen cultureel geïnteresseerde mensen uit Deventer en omstreken. Om dat te bewerkstelligen organiseren wij concerten in de monumentale Lebuinuskerk. Hierbij streven wij naar een programmering van onderscheidende culturele signatuur die gericht is op een brede kring van muzikaal belangstellenden, waarbinnen zowel professionals, amateurs, volwassenen en kinderen worden aangesproken.

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert tijdens de Covid-19 pandemie concerten die live online worden uitgezonden. Houd deze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de concerten die wij organiseren.

Doneer hier

U kunt uiteraard ook rechtstreeks uw gift overmaken op het rekeningnummer NL97RABO0377703796 t.a.v. Stichting Lebuinusconcerten.