regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerstnacht 2023
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK en BEWONDER
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Kinderkerst 2023
DE LEBUINUS IS ER VOOR JONG EN OUD
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

De viering van Witte Donderdag werd afgesloten met het stuk “Ukrainian Prayer” van John Rutter. De Lebuinuscantorij heeft toen iedereen die het wil en kan uitgenodigd om hieraan mee te doen. De oudste Torenvalkjes en enkele gemeenteleden hebben toen de stap gewaagd. Het was een indrukwekkend moment.
Tijdens de voorbereiding voor de dienst van Pinksteren hebben Saar Hoogendijk en ik geconstateerd dat we hiermee eigenlijk niet na een keer kunnen stoppen. Iedereen loopt dag in dag uit met de zorgen om Oekraïne en wat zich daar op dit moment afspeelt. En juist met Pinksteren, het feest van alle talen, is het mooi en goed om dit gebed in Oekraïense taal wederom te zingen.
Ben je in staat om zelfstandig een koorpartij in te studeren? Doe dan mee.

PARTITUUR (pdf)

Sopraan (mp3 in zip-bestand)

Bas (mp3 in zip-bestand)

Tenor (mp3 in zip-bestand)

Alt (mp3 in zip-bestand)

Reacties zijn gesloten.