regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerstnacht 2023
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK en BEWONDER
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Kinderkerst 2023
DE LEBUINUS IS ER VOOR JONG EN OUD
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Aarde, lucht, water, vuur; deze vier elementen zijn Gods goede gaven aan ons, waarmee we een goed leven kunnen leven met elkaar. De bijbelverhalen tot en met Pinksteren vertellen daarover.
In de kerk maken we een grote viertafel waarop we de vier elementen in beeld brengen. Met Pinksteren zal die vol zijn.
We vragen aan iedereen thuis, jong en oud, om ook zo’n viertafel te maken, in het klein, bijv. op een dienblad.

Wie zoekt op internet op ‘aarde, lucht, water en vuur’ of naar de volgende website gaat: geloventhuis.nl vindt leuke en inspirerende voorbeelden. Bouw de tafel tot de Pinksteren op en laat je daarbij ook inspireren door de verhalen die de komende zondagen tot en met Pinksteren aan de orde zijn. In de Wervel van mei staan ze vermeld.

Maak dan in de week voor Pinksteren een foto van het resultaat. Stuur die uiterlijk vrijdag 21 mei 10.00 uur op naar beide predikantends.hoogendijk@lebuinuskerk.nl en ds.dezwart@lebuinuskerk.nl. Dan kunnen we ze allemaal in de Pinksterdienst laten zien.
– Voor de mooiste inzending in de categorie volwassenen is er een fles Lebuinuswijn en een leuk boekje.
– Voor de mooiste inzending in de categorie kinderen is de hoofdprijs: Rainbow de duif. Want Rainbow vliegt nu nog door de gemeente, maar zoekt een goed onderdak na Pinksteren.
– De tweede en derde prijs in de kindercategorie zijn haar twee kleine babyduifjes die nu nog uitgebroed worden bij Vera thuis.

Reacties zijn gesloten.