regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerstnacht 2023
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK en BEWONDER
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Kinderkerst 2023
DE LEBUINUS IS ER VOOR JONG EN OUD
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Een ander aanbod

Helaas kan de lezing over het leven en werk van de Tsjechische priester en theoloog Halik maandagavond 25 januari niet doorgaan. De lezing (met de daaropvolgende kringavonden) wordt, zoals u hebt kunnen lezen, verschoven naar het najaar.
Omdat we merkten dat er een aantal mensen is, dat uitziet naar theologische verdieping en contact, hebben we naar wat anders gezocht voor de avond.
We vonden op internet een lezing die ons geschikt leek voor de tijd en de omstandigheden waarin we verkeren nu de pandemie maar verder woedt.
Deze lezing werd gehouden door de bekende Belgische psychiater Dirk de Wachter onder auspiciën van de Radboud Universiteit. In de serie ‘Radboud Reflect’ sprak hij over het thema:

Laat ons ook ongelukkig zijn.

We zijn geobsedeerd door geluk. Alles moet leuk zijn, er is geen ruimte voor falen of tegenslag. Dat is een vergissing volgens Dirk De Wachter. We moeten af van het idee dat ons leven alleen maar leuk moet zijn. Lees het verslag: https://www.ru.nl/radboudreflects/ter…
beluister de podcast: https://soundcloud.com/radboudreflect… of zoek op youtube: https://youtu.be/TX_dsdKNPGU

We stellen voor dat we deze lezing bekijken op 25 januari vanaf 20.00 uur. Iedereen uiteraard gewoon op zichzelf, thuis. Na de lezing vormen we een (of twee) zoomgroep(en) om daarin met elkaar door te praten.
U kunt zich aanmelden om mee te doen bij: ds.hoogendijk@lebuinuskerk.nl
U ontvangt dan een link voor het nagesprek per zoom.
Elke deelnemer ontvangt bovendien een beknopte ‘kijkwijzer’ vooraf op maandagmorgen 25 januari.

Een hartelijke groet van ds. Saar Hoogendijk en ds. Ingrid de Zwart

Reacties zijn gesloten.