regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerstnacht 2023
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK en BEWONDER
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Kinderkerst 2023
DE LEBUINUS IS ER VOOR JONG EN OUD
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Om 10:00 uur zal ds. Saar Hoogendijk voorgaan in de kerstochtend dienst met de muziek onder begeleiding van het Uriëlconsort. De lezingen vind u hier. De viering is hier online te volgen en via de televisie zender van Deventer RTV.

Giften

Bij de giften gaat de eerste collecte dit keer naar de vluchtelingenkinderen in Griekenland. Doneren kan via de barcodes of via giften.lebuinuskerk.nl. Lees hier ook het verhaal over Anis Gul die in een vluchtelingenkamp woont op Lesbos: https://petrus.protestantsekerk.nl/artikel/lesbos-door-de-ogen-van-een-vluchteling/

Reacties zijn gesloten.