DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

Levende adventskalender

29 november t/m 24 december 2020

Advent wordt dit jaar anders dan anders. We hebben de nodige veerkracht nodig om toch de aanloop naar het kerstfeest bewust mee te maken. Daarom zijn we van plan om op een coronaproof manier de adventstijd feestelijk te beleven met het thema VEERKRACHT.

Dit doet de gemeente van de Lebuïnuskerk door middel van een levende adventskalender. Vanaf 29 november zal er in Deventer Centrum en de schil rondom centrum (voorstad) iedere dag een versierd raam te vinden zijn, die de dagen naar kerst telt (26 in totaal) De ramen zijn te herkennen aan een cijfer die ook te vinden is op het raam. Klik hier voor een overzicht op Google Maps.

De ramen worden versierd door gemeenteleden en andere geïnteresseerden. De route en adressen van de versierde ramen iedere week hier te vinden.

De route kan in delen of in zijn geheel bezichtigd worden (met de fiets of lopend). De ramen zullen versierd blijven tot en met 26 december. De route kan je op ieder moment van de dag volgen (ook in de avond).

Voor de gezinnen is er een wedstrijd opgesteld: Kies de 3 mooiste ramen uit en stuur die naar Herma (mailadres: Herma.Wiersma@lebuinuskerk.nl). Als dat gelukt is, kunnen de kinderen aan het eind een kadootje komen halen bij de balie in de kerk tijdens openingstijden voor alle veerkracht die ze hebben laten zien.

Kom ook de adventstijd meebeleven en ervaar de veerkracht die wij mensen hebben in deze bijzondere tijd.

Datum: Adres:
zondag 29 nov J.p. Sweelinckstraat 7