regenboog
WELKOM IN DE LEBUINUSKERK
Kerstnacht 2023
ZING, VECHT, HUIL, BID, LACH, WERK en BEWONDER
concerten_slide
CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK
421A1753
HUUR DE LEBUINUSKERK
Kinderkerst 2023
DE LEBUINUS IS ER VOOR JONG EN OUD
Vorige
Vorige
Volgende
Volgende

Beste lezer,

Graag zou ik je willen bijpraten over een bijzonder project waar ik het afgelopen jaar aan heb gewerkt en hopelijk wil je mij helpen.

Ik heb de afgelopen jaren ‘Mijmeringen. Over kunst, lichaam en religie’ geschreven. Het is een boek geworden over mijn verwondering over de paradox van kwetsbaarheid en levenskracht. Je vindt het terug in mijn mediakunst verbeeld met mooie foto’s – ook van de Lebuinuskerk. Daarnaast zijn er meditaties over mijn predikantschap, het heilige, schoonheid, dood, kwaad, liefde en inspiratie in het boek opgenomen.

‘Mijmeringen’ geeft een verdiepend inzicht in mijn werk en drijfveren als (studenten)predikant en kunstenaar. Mijn verhalen worden in het boek aangevuld door kenners en liefhebbers o.a. van Ingrid de Zwart. Met het voorwoord door de Amerikaanse specialist op het terrein van kunst en religie – prof.dr. Aaron Rosen – als highlight. Hij is ook de grondlegger van de kunstzinnige pelgrimage ‘Art Stations of the Cross’. De editie in Deventer mocht ik verleden jaar tot stand brengen.

Nu is er geld nodig voor de drukkosten van het boek. Daarom ben ik gestart met de crowdfunding-campagne om ‘Mijmeringen’ mogelijk te maken. Zie voor informatie https://www.voordekunst.nl/projecten/12404-kunst-kwetsbaarheid-en-bezieling. Een spannend avontuur en ik hoop dat je me wilt helpen om het boek te realiseren. Een print van het boek is op zondag 4 juli te zien in Galerie Kiek-kus van 12.00 – 17.00 uur waar ik nog meer kan vertellen. Ook is de video/film installatie ‘Mary! – Special Edition’ te zien.

Het voornemen is om het boek in het najaar in de Lebuinuskerk te presenteren.

Alvast heel erg bedankt en graag tot ziens.

Arent Weevers

Mediakunstenaar – Studentenpredikant Lebuinuskerk/Saxion Hogescholen

a.j.weevers@home.nl
www.arentweevers.com
www.facebook.com/arent.weevers
www.instagram.com/arentweevers

Reacties zijn gesloten.