Jeugdkunstweekend – ds. Saar Hoogendijk – Daniël Koffeman

6 februari 2022

Zondag voor het Werelddiaconaat

Voorganger: ds. Saar Hoogendijk. Jongerenwerker Daniël Koffeman en vele jeugdige vrijwilligers verlenen hun medewerking.

Deze zondag is een speciale viering! Het thema ‘Geef Licht’ wordt ingevuld door een groep kinderen en jongeren. Zaterdag 5 februari krijgt de groep verschillende workshops op het gebied van onder meer dans, toneel, muziek en tekenen. Hetgeen ze bedenken en ontwerpen in de workshops zullen ze in deze viering tonen. Zo draait de viering om kunst en om het licht dat de groep kinderen en jongeren in onze gemeente brengt.

U bent van harte uitgenodigd om deze dienst in de kerk bij te wonen. De dienst is ook online mee te vieren via deze website. Vanwege de huidige coronasituatie is in de kerk plaats voor maximaal vijftig gasten. Vooraf aanmelden is verplicht. Inschrijven kan in de week voorafgaand aan de viering via deze website of telefonisch bij het kerkelijk bureau, tel. 0570 – 645962. Het is belangrijk om bij digitale aanmelding voor iedere persoon een aparte inschrijving te doen. Dit geldt ook voor kinderen. Voor deze dienst vragen we ruimte voor gezinnen en kinderen.

Reserveren is nu helaas nog niet mogelijk. Reserveren is mogelijk in de week voorafgaande aan de viering.