GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

Zondag 28 maart 16.00u. Lebuinuscafé met Martin Kniest

28 maart 2021

‘De Wasstraat’, dat was de titel van een vijfdelige serie die begin januari op televisie te zien was, en veel publiciteit kreeg. Matz Carwash in Deventer was de locatie van deze opzienbare documentairereeks, waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt lieten zien hoe zij aan het werk waren in deze wasstraat. Alles onder de bezielende leiding van Martin Kniest, die zeer begaan is met ‘zijn jongens’, die allemaal een kans krijgen om hier te werken.

Bij Matz werken ca. 60 mensen van wie meer dan 90 procent met een zogenaamde (en nu dus overbrugde) afstand tot de arbeidsmarkt.

In het Lebuinuscafé worden Martin Kniest, de directeur van Matz Carwash, en één van zijn medewerkers, geïnterviewd.
Het café begint om 16:00 uur. 10 mensen kunnen zich aanmelden via deze pagina. Ook kan er online worden meegekeken via www.lebuinuskerk.nl/uitzending of via www.kerkdienstgemist.nl.