Geef  VANDAAG,

Doet u ook mee?

‘Verhalen en koralen’ – Bach als vaccinatie voor de ziel

28 augustus 2021

Hoe is het om musicus te zijn in coronatijd? Hoe is het als een wezenlijk deel van je zijn in lockdown moet?

En daarna?

Is de wereld nog hetzelfde als de stofwolken zijn opgetrokken? Gaan we gewoon weer door waar we gebleven waren?

Er werden kinderen geboren, er werd een ensemble opgericht en er was tijd. Tijd voor verdieping en scholing….

We weten weer waarom dit ons vak is en waarom we zo graag willen dat u ons hoort! We willen graag raken en geraakt worden!

Een positief programma met ontroerende muziek en met onze verhalen, verteld door Peter Lusse.

Het Nederlands Bach Consort:

• Heleen Koele sopraan
  • Sytse Buwalda altus
  • Dolf Drabbels tenor
  • Roele Kok Bariton
  • David van Ooijen gitaar
  • Peter Lusse verteller

Het hart van het programma wordt gevormd door een speciaal voor Het Nederlands Bach Consort gemaakte bewerking van Bach’s Ciaconna en een aantal koralen die ook in de Ciaconna te horen zijn. Ook een bijzondere bewerking van het “ Bist du bei mir” zal te horen zijn. Verder hoopvolle muziek van Barber, Rutter en MacMillan.

Kaarten kosten €19,50,- en zijn verkrijgbaar via https://www.hetnederlandsbachconsort.nl/verhalen-en-koralen/.

Johan Sebastian Bach
De gewelven, © Eerde Bruining