Première debuutalbum ‘PELGRIM’ – Lotte Pen saxofoon

27 mei 2022 - 20:00

De Nederlandse saxofoniste/componiste Lotte Pen presenteert haar debuutalbum PELGRIM! PELGRIM is de laatste halte op de reis die Pen de afgelopen jaren heeft afgelegd, van een klassiek geschoolde musicus die vooral de muziek van dode componisten ten gehore brengt naar een popmuzikant die haar eigen composities is gaan spelen. Je zou haar muziek elektronisch neoklassiek kunnen noemen, maar dan wel in de breedste zin van het woord: PELGRIM klinkt nu eens als de soundtrack van een spannende Netflix-serie en dan weer als kerkmuziek uit de middeleeuwen.

Pen laat zich tijdens haar concert vergezellen uit zowel haar vroegere muzikale periode (op fluit, hoorn, baritonsax en harp) als haar nieuwe muzikale wending zoals succes-zanger Arjen van Wijk (VanDryver, This Beautiful Mess, Brown Feather Sparrow).

Verwacht een vrolijke avond vol verrassingen!

Alvast een voorproefje? Bekijk hier een live optreden van Lotte Pen bij de befaamde 2-metersessies.

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten

Toegangsprijs

De toegangsprijs voor het concert bedraagt €17,50. Kaarten zijn te koop via deze website of aan de kassa in de kerk.