GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

Pannenkoeken voor Papoeaproject

16 februari 2021

Dinsdag 16 februari is het Pannenkoekendinsdag volgens onze koster en kok Marco. En hij kan het weten!

Nooit van gehoord? Het is een oude traditie dat er pannenkoeken gegeten worden op de dag voorafgaand aan aswoensdag, het begin van de veertigdagentijd. Goed (en lekker) om daar aan mee te doen! We verheugen ons op een groot pannenkoekenfestijn met ‘de hele gemeente’. Daarmee willen we meteen een diaconaal project steunen; namelijk het project van Kerk In Actie voor betere leefomstandigheden onder de Papoea’s. Hier hebben we ons sinds kort voor een aantal jaren aan verbonden.

Meedoen kan op verschillende manieren:

1. Bestel ’t liefst per ommegaande, maar uiterlijk zondag 14 februari pannenkoeken bij koster-kok Marco. We gaan uit van 1 grote pannenkoek per persoon. Deze pannenkoeken kun je ophalen op dinsdag 16 februari tussen 15.00 uur en 17.00 uur bij de kerk. Ingang Kleine Poot. Slecht ter been, of geen oppas voor de kinderen op dat tijdstip? Dan kun je ze ook thuis laten bezorgen! Bestellen via: koster@lebuinuskerk.nl. Geef aan: worden opgehaald om: / graag bezorgen bij: adres +tel.nr.
  2. Bak zelf pannenkoeken en verkoop ze aan je vrienden, familie of buren, tegen een prijs die je zelf vaststelt.
  3. Bak pannenkoeken voor jezelf en schenk per pannenkoek een bedrag aan genoemd doel.

Welke mogelijkheid je ook kiest, de prijs per pannenkoek die je als gift overmaakt bepaal je zelf!
Je kunt dit bedrag storten op de rekening van diaconie NL03 RABO 0377 7129 57 ovv: Gift Pannenkoekendinsdag.

En we vinden het natuurlijk heel erg leuk, om foto’s te ontvangen van bakkende of etende gemeenteleden! En wil je eventueel meehelpen met bezorgen, dan horen we dat ook graag!

Een hartelijke groet van ds. Saar en ds. Ingrid,