Paasvroegdienst – ds. Saar Hoogendijk

17 april 2022 - 6:30

Paasvroegdienst

Voorganger: ds. Saar Hoogendijk.

In deze viering ontsteken we het nieuwe licht van Pasen: voor velen het hoogtepunt van het kerkelijk jaar. Kinderkoor De Torenvalkjes levert deze dienst een belangrijke bijdrage.

We starten om 06:30 uur met het aansteken van de nieuwe Paaskaars aan het Paasvuur. Dat gebeurt buiten op het plein voor Kleine Poot 7. Daarna trekken we met jong en oud de kerk door. Bij het doopvont vieren we de doopgedachtenis; de dooprol met namen ligt open op een tafel.

Om 7:00 uur begint een viering van Schrift en Tafel op het hoogkoor. Daarna kan jong en oud de toren beklimmen, de kinderen mogen paaseieren zoeken in de kerk.

Om 08:30 uur ontbijten we gezamenlijk in de kerk. Vooraf aanmelden voor het ontbijt is gewenst.