Overzomeren/Overwinteren: een winterse start van het OZ/OW-jaar!

11 maart 2022 - 11:00 - 13:30

Overzomeren/Overwinteren: een winterse start van het OZ/OW-jaar!

De commissie OZ/OW binnen de taakgroep pastoraat van de Protestantse Gemeente Deventer zorgt voor een creatief, interessant en gezellig jaarprogramma voor iedereen die mee wil doen. We houden ons aan de, dan geldende, coronaregels.

Een winterse start van het OZ/OW-jaar.

Wanneer: vrijdag 11 maart 2022 van 11.00 tot 13.30 uur.

Waar: Van Vlotenhof

Net als twee jaar geleden komen we na koffie/thee met wat lekkers in winterse stemming met de nostalgische film: ´t Vroor dat ´t kraakte. Daarna genieten we van een stamppotbuffet verzorgt door Slagerij Harmsen uit Diepenveen. Ook een toetje ontbreekt niet.

Kortom een lekkere en gezellige start van het nieuwe OZ/OW-jaar.

De eigen bijdrage is 15 euro. Graag gepast betalen op de dag zelf.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook afmeldt wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we de uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

U kunt zich opgeven bij Phia Boon, telefonisch of per e-mail: 0570-631695 (na 18 uur), phia.boon@lebuinuskerk.nl

Bij de ingang wordt uw legitimatiebewijs en QR-code gecontroleerd. Denkt u er aan dat u de boosterprik bij de QR code gevoegd hebt? Tevens houden we 1,5 m afstand. U kunt een papieren QR code aanvragen via tel: 0800 1351.

opgeven

Meer informatie en opgeven bij Phia Boon

telefoonnummer: 0570-631695 (na 18.00u)
Mail: phia.boon@lebuinuskerk.nl

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is 15 Euro. Graag gepast betalen op de dag zelf.