Overzomeren/Overwinteren: De beroemde Fabergé eieren

13 mei 2022 - 10:00 - 12:00

Overzomeren/Overwinteren: De beroemde Fabergé eieren

De commissie Oz/Ow binnen de taakgroep pastoraat van de Protestantse Gemeente Deventer zorgt voor een creatief, interessant en gezellig jaarprogramma voor iedereen die mee wil doen.

De beroemde Fabergé eieren

Wanneer: vrijdag 13 mei 2022 van 10.00-12.00 uur.

Waar: Van Vlotenhof

Mevrouw Kempink verzorgt een boeiende, beeldende lezing over de bekende juwelier Fabergé uit Sint Petersburg. In de periode van 1879 tot 1918 kreeg Fabergé van tsaar Alexander de derde de opdracht om voor de tsarina elk jaar een geschenk te maken in de vorm van een paasei.

De eigen bijdrage is 5 euro. Wij vragen u gepast te betalen op de dag zelf.

Aan alle activiteiten hangt een prijskaartje waar we als taakgroep pastoraat zorgvuldig mee om willen gaan. Wij vragen u of u zich tijdig op wilt geven maar ook wilt afmelden wanneer u onverhoopt niet kunt komen. Alleen dan kunnen we uitgaven nog bijstellen. Zowel voor het opgeven als voor het afmelden hanteren wij een termijn van 10 dagen voor de betreffende activiteit. Gezondheidsredenen zijn natuurlijk een uitzondering.

U kunt zich opgeven bij Phia Boon. Telefonisch of per e-mail: 0570-631695 (na 18 uur), phia.boon@lebuinuskerk.nl

opgeven

Meer informatie en opgeven bij Phia Boon

telefoonnummer: 0570-631695 (na 18.00u)
Mail: phia.boon@lebuinuskerk.nl

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage is 5 Euro. Graag gepast betalen op de dag zelf.