GEEF VANDAAG,

8:15 uur – Orgelbespeling Paasmorgen: Messiaen

4 april 2021

Le Combat de la Mort et de la Vie

Op Paasmorgen om ca.8.15 uur wordt het  orgelstuk Le Combat de la Mort et de la Vie van Olivier Messiaen Uitgevoerd door Kirstin Gramlich. Messiaen beschrijft in dit stuk het moment waar het leven de dood overwint. Het begint wild en tumulteus en mondt uit in een extreem langzaam deel, de stralende vrede van de goddelijke liefde. Er zijn dertig bezoekers welkom om de uitvoering live in de kerk bij te wonen. U kunt plaats nemen op een van de stoelen maar ook van de ruimte en het mooie ochtendlicht genieten op verschillende plekken. De uitvoering duurt ca. 20 minuten.  Voor deze orgelbespeling kunt u zich aanmelden via de Website.  ingang Westportaal bij de Toren.

Deze orgelbespeling wordt ook online gestreamd en is te volgen via onze website. Vanwege werkzaamheden niet op Deventer TV.