GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

19:00 uur: Orgelconcert vanuit de Lebuinuskerk – ONLINE

17 april 2020

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert in de komende weken tenminste 3 orgelconcerten die live worden uitgezonden. Nu, vanwege de coronacrisis, reguliere concerten geen doorgang kunnen vinden, biedt de stichting een online alternatief.

Kirstin Gramlich, vaste bespeelster van het monumentale Holtgräve-orgel in de Lebuinuskerk: “In deze tijd van crisis willen wij als stichting graag ons steentje bijdragen. Dat kunnen wij doen met muziek en op die manier een vorm van ontspanning bieden.”

De volgende drie mini-concerten zijn nu gepland:

Vrijdag 27 maart – Kirstin Gramlich

Vrijdag 3 april – Teus de Mik

Vrijdag 17 april – Jan Kleinbussink

Alle concerten duren van 19:00 – 19:30 uur en zijn live te volgen via: www.kerkdienstgemist.nl.

Mochten de huidige corona-maatregelen langer duren, volgen er meer concerten. Die informatie is dan te vinden op www.lebuinuskerk.nl en op de Facebookpagina van de Lebuinuskerk.

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten