GEEF VANDAAG,

Lebuinuscafé

26 september 2021

Lebuinuscafé

“De jeugd heeft de toekomst” zegt men vaak. Maar wat houdt die toekomst in in het licht van zaken als global warming, corona en alle mogelijke crises die ons nog zullen raken? En welke toekomst hebben de huidige generatie en vorige generaties aan de jeugd van vandaag overgelaten? Hoe ziet de jeugd zelf haar toekomst?

Deze en andere vragen komen aan de orde in het gesprek dat op zondag 26 september aanstaande vanaf 16.00 uur gevoerd zal gaan worden met drie jongeren uit de Lebuinusgemeenschap, te weten Oda van der Deure, Rieve Karens en Job Roelofs. Ook jongerenwerker Daniël Koffeman is aanwezig.

Het Lebuinuscafé is van 16:00 uur tot 17:00 uur. De kerk is geopend vanaf 15:30 uur.

Aanmelden is niet nodig. Het programma is ook online te volgen via de website www.lebuinuskerk.nl.