GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

Lebuinuscafé 28 februari

28 februari 2021

TE GAST IN HET LEBUINUSCAFE:

POLITIECHEF EN COORDINATOR SUPPORTERSVERENIGING GO AHEAD

Vertrouwen en verbinding, dat is het hoofdthema van het Lebuinuscafe dit seizoen. De lockdown en de avondklok roepen soms echter het omgekeerde op. Er is protest, wantrouwen en verzet. Hoe sta je daar in,  als je je bezig houdt met het handhaven van de orde vanuit je functie of opdracht? In Deventer bleef het rustig, mede dankzij een oproep van de supportersgroep van Go Ahead. In de Lebuinuskerk zijn Eren Balanan en Jan Willem Klink te gast om daarover door te praten. Balanan is politiechef van team IJsselland- zuid en Klink coordinator van de supportersvereniging van GA. Zij worden geinterviewd en gaan in gesprek o.l.v. Hans Magdelijns. Het geheel wordt afgewisseld door muziek. Zondagmiddag 28 februari vanaf  16.00 uur. Digitaal te volgen via www.lebuinuskerk.nl en www.kerkdienstgemist.nl (DRTV misschien?)

Er zijn in elk geval nog zitplaatsen beschikbaar. Kerk open via Kleine Poot 7 (Schuifdeuren) vanaf 15.45 uur. Opgave via de website www.lebuinuskerk.nl