DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

8:45 uur – Krachtvoer

9 juli 2020

Krachtvoer is een ontmoetingsplek voor mensen ‘in between jobs’, voor wie werkeloos is en/of op zoek naar ander werk. Maar het gaat bij Krachtvoer niet over wat je bent, maar over wie je bent! Als mens ben je beeld van God. Het gaat ook over welk voer jou kracht geeft. Daarmee is Krachtvoer een netwerk van hoop, geloof en bezieling.

De ochtend begint met ont-moeten. Daarna volgt een prikkelend programma met aandacht voor nieuwe energie en inzichten. De bijeenkomsten op de tweede donderdag van elke maand staan open voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst of levensbeschouwing.

Krachtvoer is pioniersplek van de Protestante Gemeente Deventer, in samenwerking met het Meester Geertshuis en Protestantse Kerk Nederland.

Kijk voor exacte data op www.facebook.com/krachtvoerdeventer.

Meld je aan via

Henk-Jan Gosseling