Jubilate – ds. Saar Hoogendijk

8 mei 2022 - 10:00

Jubilate (Juicht)

Welkom

Van dichtbij of verder weg, hier vertrouwd of als gast, in de kerk of thuis: u bent allemaal heel hartelijk welkom in deze viering!

In het midden van de gemeente wordt vandaag de doop bediend aan Loïs Feenstra, dochter van Anna en Anne Pieter Feenstra-Knol en zusje van Aurélie. Onder de doopboog door wordt Loïs binnengedragen, om zo feestelijk haar entree te maken in onze gemeente, onderdeel van de wereldwijde kerk van Christus.

Op deze zondag Jubilate, in de nadagen van Pasen, is er alle reden tot jubelen. We horen Jezus vertellen hoe hij de goede herder is. Een stem om te volgen, een leven lang.

Rond 4 en 5 mei, dodenherdenking en Bevrijdingsdag, zingen we in aansluiting op de dienst het Wilhelmus. Dat doen we op deze zondag.

Voorganger vandaag is ds. Saar Hoogendijk, organist Kirstin Gramlich.

U bent van harte uitgenodigd om deze viering in de kerk bij te wonen. De dienst is ook online mee te vieren via deze website.

Na afloop van deze dienst wordt er koffie en thee geschonken. U bent ook daarbij van harte welkom!