Geef VANDAAG,
voor de kerk van MORGEN

Torenbeklimming bij jachtmaan

20 oktober 2021

Woensdag 20 oktober (in de herfstvakantie) is het weer volle maan en deze volle maan in oktober wordt de jachtmaan genoemd. Op deze speciale avond is het mogelijk de Lebuinustoren te beklimmen.

Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. Er is een leuk en interessant verhaal te horen over de jachtmaan, het carillon en de geschiedenis van de Lebuinustoren.

Daarna is het mogelijk de toren te beklimmen met gidsen die alles weten over de toren en de kamers. Ook is er een korte beiaardbespeling door de stadsbeiaardier.

Op de toren is een fotograaf aanwezig die tips en tricks geeft om de mooiste foto’s van de jachtmaan en Deventer vast te kunnen leggen.

Na afloop van de beklimming is er voor iedereen warme chocolademelk.

Tickets voor deze avond kosten €7,00 per persoon en zijn verkrijgbaar in de kerk. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.

We hanteren de CoronaCheck-app.