Geef  VANDAAG,

Doet u ook mee?

Gemeenteberaad toekomst Protestantse Gemeente Deventer

15 juni 2021

De kerkenraad nodigt alle leden van de Protestantse Gemeente Deventer van harte uit om mee te praten over de inhoud van het rapport over de toekomst van de PGD. Het rapport is te lezen via www.lebuinuskerk.nl/toekomstpgd

Het gemeenteberaad is dinsdagavond 15 juni om 20:00 uur in de Lebuinuskerk. Vooraf aanmelden is verplicht. Dat kan via het formulier op deze pagina.

Om voldoende ruimte voor het gesprek te geven, is besloten een tweede gemeenteberaad te houden. Deze vindt maandag 5 juli om 20.00 uur in de Lebuinuskerk plaats. In het gemeenteberaad van 15 juni staat de vraag centraal in welke richting we als gemeente verder willen. In het gemeenteberaad van 5 juli komen de consequenties van de te kiezen richting aan bod. Voor deze avond volgt nog een nadere uitnodiging.