Geef VANDAAG,

Live muziek bij film Der müde Tod

25 september 2021

Der müde Tod

Live muziek bij een filmklassieker over liefde en dood

Beleef op een groot scherm in de Lebuinuskerk het meeslepende verhaal van de film Der müde Tod in combinatie met live muziek uitgevoerd door de zanggroep Wishful Singing en percussionist Modar Salama. Speciaal voor deze filmvertoning componeerde Steven Kamperman spannende muziek die de filmklassieker uit 1921 nieuwe betekenis geeft.

In Der müde Tod geeft de dood een vrouw drie kansen om haar geliefde uit de dood terug te halen en daarmee het lot naar haar eigen hand te zetten. Hierbij wordt ze geconfronteerd met bijna onmogelijke keuzes.

Door de live uitgevoerde filmmuziek krijgt deze film van Fritz Lang, die onder meer Hitchcock en Steven Spielberg inspireerde, een prachtige extra dimensie. Een unieke ervaring in de Lebuinuskerk!

Meer informatie is te vinden op de website: https://www.wishfulsinging.nl