GEEF VANDAAG,

11:00 uur – 20:00u corona herdenking

6 oktober 2020

Corona herdenking – 11:00u – 20:00u

Op dinsdag 6 oktober is er in het hele land aandacht voor wat corona teweeg heeft gebracht. Een dag van herdenken en bezinnen. Een dag om stil te staan bij wie zijn overleden aan Covid 19 en wie nog lijden onder de gevolgen van de ziekte. Mensen rouwen om geliefden, maar ook om verlies van contacten, van werk en inkomen. Mensen die in de zorg werken zijn nog aan het bijkomen, maar moeten alweer paraat staan. Iedereen heeft eigen redenen om te herdenken en te bezinnen.

In Deventer is de Lebuinuskerk op 6 oktober open van 11-20 uur. U kunt bloemen neerleggen op de trappen van het hoogkoor, een kaarsje aansteken en iets opschrijven. Van 19-20 uur wordt er muziek gemaakt. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen.