GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

Concert Hofstads JeugdOrkest

21 juli 2021

De jonge musici van het Haagse Hofstads JeugdOrkest geven woensdagavond 21 juli om 20:00 uur een concert in de monumentale Lebuinuskerk in Deventer.

Het orkest heeft een grote symfonische bezetting en bestaat uit ca. 65 musici van 14 tot 25 jaar oud. Onder leiding van dirigent Marcel Geraeds wordt een gevarieerd repertoire gespeeld.

Deze zomer geeft Hofstads JeugdOrkest een aantal concerten in Nederland. Op het programma staan stukken van onder anderen Verdi, Tschaikowski, Elgar en Delibes.

Het concert in de Lebuinuskerk is vrij toegankelijk waarbij een vrijwillige bijdrage na afloop op prijs wordt gesteld.

Hofstads JeugdOrkest
Gezamenlijk met plezier muziek maken staat voorop bij Hofstads JeugdOrkest, een bloeiende vereniging met in totaal zes orkesten voor jonge musici uit Den Haag en omgeving. Hofstads JeugdOrkest is in 1923 opgericht en is niet alleen het oudste jeugdorkest van Nederland, maar ook van de wereld. Meer informatie vindt u op www.hofstadsjeugdorkest.nl.