ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUSKERK

Naar onze kerkgemeenschap


HUUR DE LEBUINUSKERK

Verhuur info


CONCERTEN IN DE LEBUINUSKERK

Concerten info


DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

Meer over de vrienden van

15:00 – CD-presentatie – Phantasie, frei – Kirstin Gramlich

26 september 2020

Het is zover! Het eerste solo-album van Kirstin Gramlich achter het Holtgräveorgel is gereed. Gedurende twee dagen tijdens de lockdown-periode werden de opnames gemaakt.

Kirstin: “Het was een intensief maar heel leuk proces en ik ben oprecht trotst op het mooie resultaat. Het album bevat Duitse orgelmuziek tussen 1837 en 1937, zeg maar uit de periode direct nadat Holtgräve zijn meesterwerk in de Lebuinuskerk heeft opgeleverd. Uiteraard is het ook repertoire dat mij bijzonder aan het hart ligt. Het was een reis in de klankschoonheid van Holtgräve die mij het meest raakt maar tegelijk ook naar mijn eigen roots.”

Op zaterdag 26 september wordt de CD tijdens een concert van de Stichting Lebuinusconcerten gepresenteerd. Ook zal de CD vanaf dan te koop zijn in de kerk. U bent allen van harte welkom om het presentatieconcert bij te wonen.

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten

Er mogen maximaal 150 personen tijdens de CD-presentatie in de Lebuinuskerk aanwezig zijn. Met onderstaand formulier kunt u tot 25 september reserveren. Vanwege eventueel contactonderzoek hebben wij hiervoor onderstaande gegevens van u nodig.

LET OP: Vul voor elk persoon/gezinslid waarmee u naar de Lebuinuskerk wilt komen het formulier opnieuw in!
Koop hier uw CD!

De CD is te koop via de knop hierboven (IDEAL). Klik in het menu op winkelwagen als deze niet automatisch opent. Na aankoop ontvangt u de CD op het presentatieconcert.

©Pieter Leeflang
©Pieter Leeflang
©2018 Eerde Bruining