DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

19:00 uur: Concert door Teus de Mik, orgel – ONLINE

17 juli 2020

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert tijdens de Covid 19 pandemie iedere vrijdagavond om 19:00 uur lezingen en concerten die live worden uitgezonden. Kirstin Gramlich, cantor-organist van de Lebuinuskerk: “De afgelopen concerten waren erg succesvol. We krijgen veel enthousiaste reacties van luisteraars, dat stimuleert ons om deze concertreeks een vervolg te geven.”

Op 17 juli speelt Teus de Mik voor ons. Stichting Lebuinusconcerten grijpt de concerten ook aan om lokale musici financieel te ondersteunen. Luisteraars kunnen een gift overmaken via het donatieformulier hiernaast of rechtstreeks op rekeningnummer NL97 RABO 0377 7037 96 t.a.v. Stichting Lebuinusconcerten onder vermelding van ondersteuning lokale musici. Kirstin: “Veel musici hebben geen inkomsten meer, wij willen vanuit de Stichting graag een bijdrage leveren om deze vakgenoten te ondersteunen.”

Alle concerten duren van 19:00 – 19:30 uur en zijn live te volgen en terug te luisteren op onze website

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten

Maak hier uw donatie over

Bedrag €*