3e zondag na Epifanie – Heilig Avondmaal – ds. Martin Walton

23 januari 2022

3e zondag na Epifanie, Heilig Avondmaal

Voorganger: ds. Martin Walton.

De uitgestelde bruiloft in Kana: een uitgelezen zondag om avondmaal te vieren. Wie de dienst in de kerk wil bijwonen, is verplicht zich vooraf aan te melden. Vanwege de huidige coronasituatie is plaats voor maximaal vijftig gasten. Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier of telefonisch bij het kerkelijk bureau, tel. 0570 – 645962. Het is belangrijk om bij digitale aanmelding voor iedere persoon een aparte inschrijving te doen. Dit geldt ook voor kinderen.

De dienst is ook online te volgen via deze website; u kunt dus ook thuis brood en wijn of sap klaarzetten om zo het avondmaal mee te vieren. De heilige ruimte van de viering strekt zich uit tot in de huiskamer: waar mensen vieren is de kerk.

Helaas is het niet meer mogelijk om u in te schrijven voor deze viering.