27 Januari om 19.00 u Lebuinuscafé over Hoop met Patrick Nullens

27 januari 2023 - 19.00 u

Lebuinuscafé vrijdag 27 januari 2023, 19.00 uur, met Patrick Nullens in Huis van Deventer.

Op vrijdagavond 27 januari om 19.00 uur verwelkomen we Patrick Nullens in ons Lebuinuscafé.

Het gesprek zal dan gaan over het thema ‘HOOP’. Volgens Nullens is hoop een krachtige motivatie tot verandering in een tijd waar hoop of wanhoop het verschil zal maken. Is hoop vooral een christelijke deugd of een brede menselijke behoefte? Wat is het verschil tussen optimisme en hoop?

Patrick Nullens deed onderzoek naar ‘hoop’ en ontwikkelde met collega’s de hoopbarometer. Van hem verscheen recent het boek: Hoop als kunst van verantwoord leiderschap.
Hij is hoogleraar ethisch leiderschap en menswaardige samenleving aan de Universiteit van Humanistiek (Utrecht) en ethiek aan de Evangelische Theologische Faculteit, Leuven. Zijn interesse gaat vooral uit naar de relatie tussen ethisch leiderschap en de urgente transities naar duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid.

Voor deze avond vol hoop nodigen we u graag uit!
Dus graag tot ziens op vrijdagavond 27 januari 2023, 19.00 uur in Hotel Het Huis van Deventer, (voormalige Latijnse School) Grote Kerkhof 5, Deventer
(Let op: In verband met de vrijwilligersavond is het tijdstip vervroegd, zodat beide evenementen te combineren zijn!)
Consumpties zijn voor eigen rekening. Voor de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.