Regiokerkendag – ds. Saar Hoogendijk

10 oktober 2021

Regiokerkendag

De predikanten Henk Spit (Diepenveen), Hanneke Diermanse (Bathmen-Okkenbroek), Siebe Roozenboom (Holten), Henk Schuurman (Colmschate-Schalkhaar) en Saar Hoogendijk (Deventer)

Deze dienst vieren we de 2de Regiokerkendag in de Lebuinuskerk, samen met de protestantse gemeenten van Diepenveen, Colmschate- Schalkhaar, Bathmen- Okkenbroek en Holten.

Dit jaar houden we het alleen bij een dienst; wel is gelegenheid om na afloop een expositie in het Pennickshuis te bezoeken. Deze viering begint om 10.15 uur, om mensen gelegenheid te geven met het pontje te komen.

Na de dienst en er koffie met een taartenbuffet!  wie bakt ermee ?  Taartenbakkers gevraagd ! Opgeven kan bij Rachel Meertens  rachel.meertens@hotmail.com

U bent van harte welkom om deze dienst in de kerk bij te wonen.

De dienst is ook online mee te vieren via onze website.

Wij adviseren afstand te houden waar mogelijk. Blijf thuis bij klachten!