GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

19:00 uur: Muzikale lezing over Venetië met Nils van Beek (historicus) en Wim Diepenhorst (orgel) – ONLINE

14 augustus 2020

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert tijdens de Covid-19 pandemie iedere vrijdagavond om 19:00 uur lezingen en concerten die live worden uitgezonden. Kirstin Gramlich, cantor-organist van de Lebuinuskerk: “De afgelopen concerten waren erg succesvol. We krijgen veel enthousiaste reacties van luisteraars, dat stimuleert ons om deze concertreeks een vervolg te geven.”

Op 14 augustus nemen Nils van Beek (historicus) en Wim Diepenhorst (orgel) u mee naar het oude Venetië.

Stichting Lebuinusconcerten grijpt de concerten ook aan om lokale musici financieel te ondersteunen. Luisteraars kunnen een gift overmaken via het donatieformulier hiernaast of rechtstreeks op het rekeningnummer NL97 RABO 0377 7037 96 t.a.v. Stichting Lebuinusconcerten onder vermelding van ondersteuning lokale musici. Kirstin: “Veel musici hebben geen inkomsten meer, wij willen vanuit de Stichting graag een bijdrage leveren om deze vakgenoten te ondersteunen.”

Zie onze website voor het volledige programma.

Alle concerten duren van 19:00 – 19:30 uur en zijn live te volgen en terug te luisteren op onze website.

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten

Maak hier uw donatie over

Bedrag €*