GEEF VANDAAG,
VOOR DE KERK VAN MORGEN

19:00 uur: Concert met Arjen van El, Ton Herman Melis en Konstantin Wienstroer – Jazz combo

24 juli 2020

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert tijdens de Covid-19 pandemie iedere vrijdagavond van 19:00 tot 19:30 uur lezingen en concerten. Vanaf juli zijn de concerten ook weer in de Lebuinuskerk te bezoeken door maximaal 100 personen. De concerten worden tevens live uitgezonden via deze website.

Op 24 juli spelen Arjen van El (saxofoon), Ton Herman Melis (toetsen) en Konstantin Wienstroer (contrabas) als Jazz combo voor u. Wij verzoeken u op tijd te komen, de kerk is open vanaf 18:30 uur.

Stichting Lebuinusconcerten grijpt de concerten ook aan om lokale musici financieel te ondersteunen. Bezoekers vragen wij om een vrije gift en online luisteraars kunnen een gift overmaken via het donatieformulier hiernaast of rechtstreeks op het rekeningnummer NL97 RABO 0377 7037 96 t.a.v. Stichting Lebuinusconcerten onder vermelding van ondersteuning lokale musici. Kirstin: “Veel musici hebben geen inkomsten meer, wij willen vanuit de Stichting graag een bijdrage leveren om deze vakgenoten te ondersteunen.”

Wij zien u graag online of in de Lebuinuskerk bij dit concert.

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten

Maak hier uw donatie over

Bedrag €*