DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

19:00 uur: Concert door Duo Puur – harp en fluit – ONLINE

5 juni 2020

De Stichting Lebuinusconcerten organiseert tijdens de Covid 19 pandemie iedere vrijdagavond om 19:00 uur lezingen en concerten die live worden uitgezonden. Kirstin Gramlich, cantor-organist van de Lebuinuskerk: “De afgelopen concerten waren erg succesvol. We krijgen veel enthousiaste reacties van luisteraars, dat stimuleert ons om deze concertreeks een vervolg te geven.”

De Stichting grijpt de concerten ook aan om lokale musici financieel te ondersteunen. Luisteraars kunnen een gift overmaken op het rekeningnummer NL97 RABO 0377 7037 96 t.a.v. Stichting Lebuinusconcerten onder vermelding van ondersteuning lokale musici. Kirstin: “Veel musici hebben geen inkomsten meer, wij willen vanuit de Stichting graag een bijdrage leveren om deze vakgenoten te ondersteunen.”

Op 5 juni spelen Annegreet Rouw (harp) en Petra van den Dolder (fluit) voor ons.

Alle concerten duren van 19:00 – 19:30 uur en zijn live te volgen en terug te luisteren via onze website. Mochten de huidige corona-maatregelen langer duren, volgen er meer concerten. Die informatie is dan te vinden op www.lebuinuskerk.nl en op de Facebookpagina van de Lebuinuskerk.

Organisator: Stichting Lebuinusconcerten