GEEF VANDAAG,

10:00 uur – Eerste Kerstdag – ONLINE

25 december 2020

Eerste Kerstdag

Voorganger: ds. Saar Hoogendijk . De lezingen vindt u hier.

VERLICHT

m.m.v. het Uriëlconsort o.l.v. cantor Kirstin Gramlich, Q-brass, organist Wim Diepenhorst en ds. Saar Hoogendijk

De adventstijd was een oefening in veerkracht. Een engel kwam het brengen, we vonden het bij Zacharias en Jozef, Elisabeth en Maria. Vandaag horen we vanuit twaalf huiskamers hoe Jezus is gekomen en onder ons wil wonen, als het ware licht, dat ieder mens verlicht. Als dat geen veerkracht geeft… We kijken ook uit naar de engel die in de adventstijd steeds kwam en zien een filmpje van de poppenkast die kinderen de afgelopen weken maakten van het kerstverhaal.

Coronamaatregelen:

• Deze dienst is alleen online mee te vieren

Giften

Bij de giften gaat de eerste collecte dit keer naar de vluchtelingenkinderen in Griekenland. Doneren kan via de barcodes of via giften.lebuinuskerk.nl.

Lees hier ook het verhaal over Anis Gul: https://petrus.protestantsekerk.nl/artikel/lesbos-door-de-ogen-van-een-vluchteling/